Hírek

Színes műsorkavalkád az új évben is

2019. nov. 21.

A nyüzsgő ünnepi szezon után sem hagyjuk unatkozni kedves nézőinket, az új év első hónapjaiban is izgalmas kínálattal készülünk. Január közönségkedvenc musicalünk, a Rebecca foglalja el először a nagyszínpadot, majd átveszi helyét a Mágnás Miska, melyből öt előadást láthatnak nézőink. A hónap közepén végre ismét házunkban csodás klezmer-operettünk, a Menyasszonytánc, mely egészen február elejéig műsorunkon marad.

Színes műsorkavalkád az új évben is - 0

Továbbra is velünk lesz a Csárdáskirálynő, az Isten pénze, a János vitéz, és hosszú kihagyás után megint kacaghatunk a Luxemburg grófja fergetegesen poénjain. A gyermekeket ebben a hónapban Szegény Dzsoni és Árnika és a Musicalmesék tündérei szórakoztatják majd, Raktárszínházunkban műsoron lesz a Lili bárónő és a Virágot Algernonnak, a Teátrumban pedig végre újra látható A Pendragon-legenda és a Dorian Gray.

Színes műsorkavalkád az új évben is - 1

Februárban mindezeken túl újra színpadunkon köszönthetjük az Ének az esőbent és az István, a királyt, és hosszú németországi turnéjáról visszatérve újra itthon hódít majd Belle, Kannamama, Mister Ketyegi, Monsieur Kanóc, Gaston és a többiek, vagyis A Szépség és a Szörnyeteg musical.

Színes műsorkavalkád az új évben is - 2

Végül, de koránt sem utolsó sorban Oszvald Marika újra Oszi boszi, a repülő nagyanyó bőrébe bújik majd. Ismét váltható jegy a megunhatatlan Jövőre, Veled, Itt! című darabra, és ne lepődjünk meg, ha szvinges dallamokat hallunk a Kálmán Imre Teátrum felől, hiszen újra beköltözik az Amerikai komédia.

Színes műsorkavalkád az új évben is - 3

Raktárszínházunkban látható lesz a Szegény Dzsoni és Árnika, ugyanitt új előadások debütálnak: Grigori Frid egyszemélyes operája, az érzékeny, megrendítő témát feldolgozó Anne Frank naplója, valamint az este második felvonásaként A képfaragó című táncjáték. 

Színes műsorkavalkád az új évben is - 4

Hogy megkönnyítsük a választást, új bérletkonstrukciókkal készültünk Önöknek, melyek két előadást és egy izgalmas kulisszajárást tartalmaznak.

TÉLI VARÁZSLAT 1.

Dorian Gray (2020.01.27. 19:00) + Párizsi Randevú (2019.12.12. 20:30) + kulisszajárás

TÉLI VARÁZSLAT 2.

Dorian Gray (2020.01.28. 19:00) + Párizsi Randevú (2019.12.05. 20:30) + kulisszajárás

TÉLI VARÁZSLAT 3.

Dorian Gray (2020.01.29. 19:00) + Párizsi Randevú vacsorával  (2019.12.06. 19:00) + kulisszajárás

Színes műsorkavalkád az új évben is - 5

Ne feledjék, ha szeretnének extra kedvezményes jegyekhez jutni, még csatlakozhatnak Operett Aranyklubunkhoz! Megéri, hiszen exkluzív ajánlatokat kaphatnak tőlünk a jövőben, és akár 50%-os jegyvásárlási kedvezményt is ajánlunk, valamint kulisszajárásokat hirdetünk kizárólag kártyatulajdonosaink részére.

Aktuális ajánlatunkban például az Operett Aranyklub Törzsvásárlói kártyával:

- 10% kedvezménnyel vásárolható belépőjegy a január 19. 19 órakor kezdődő Csárdáskirálynő  című előadásunkra (korlátozott  darabszámban), a 3.900-as és 3.400-as árkategória

- 20% kedvezménnyel vásárolható belépőjegy a február 19. 19 órakor kezdődő A Szépség és a Szörnyeteg című előadásunkra (korlátozott  darabszámban) 7000-es árkategória

- 50% kedvezménnyel vásárolható belépőjegy a február 09. 19 órakor kezdődő Ének az esőben című előadásunkra (korlátozott  darabszámban) 6000-es és 5.300-as árkategória

Színes műsorkavalkád az új évben is - 6

Januári és februári előadásainkra már vásárolhatók jegyek a Szervezési és Közönségkapcsolati Irodában, a jegypénztárban, a Nagymező utcai pavilonban és weboldalunkon ide kattintva. Tartsanak velünk!


« Vissza ide : Hírek