Hírek

Tájékoztatás a november 6-i esti előadással kapcsolatban

2020. nov. 05.

Tisztelt Nézőink!

A mai napon kiküldésre kerültek a 2020.11.06. 19 órás A Szépség és a Szörnyeteg című előadásunk regisztrációs jegyei.

Kérjük azon nézőinket, akik megkapták a regisztrációs jegyet, hogy

  • az alább részletezett szabályoknak megfelelően érkezzenek színházunkba,
  • az előadásra hozzák magukkal a korábban megváltott jegyet/bérletet, és az új - e-mailben kapott - jegyet is.
  • A beengedés továbbra is két kapun keresztül történik, kérjük, hogy az eredeti jegyen szereplő ülőhely szerinti bejárathoz érkezzen.

Akinek nem küldtünk regisztrációs jegyet, annak az új járványügyi szabályozás mellett sajnos nem tudunk lehetőséget biztosítani az előadás megtekintésére az eredeti időpontban. Ez esetben utalványra váltjuk vissza a jegyeket, mely 2021. december 31-ig érvényes és bármely előadásunkra beváltható.

A Budapesti Operettszínház mindent megtesz annak érdekében, hogy a 2020. november 03-án kihirdetett kormányrendelet szerinti távolságtartásra vonatkozó szabályokat betartsa, és Ön zavartalanul élvezhesse előadásunkat.

Nézőtéri kollégáink segítenek abban, hogy lehetőség szerint megváltott jegyének kategóriájának megfelelő helyet foglalhasson úgy, hogy minden harmadik széken ülhet néző, ezzel betartva a jogszabályban előírtakat.

Színházunk nagy nézőteréből adódóan azonban biztosan lesznek olyan helyzetek, hogy néhány nézőnk nem kategória szerinti ülőhelyet fog tudni elfoglalni. Érkezési sorrendben történik az ültetés a regisztrációval elfogadott szabályok szerint. Az esetleges árkülönbözetet sajnos nem áll módunkban visszatéríteni.

A Budapesti Operettszínház munkatársai a számos nehézség mellett elkötelezettek abban, hogy a színházra vonatkozó kötelező szabályokat betartsák annak érdekében, hogy a jövőben is működhessünk! Kérjük szíves együttműködésüket a hatályos szabályozás betartásában, az előadás alatt ne változtassa helyét, ne üljön át másik ülőhelyre. Felhívjuk a figyelmet, hogy nézőteres kollégáink előadás alatt kötelesek figyelmeztetni az ezen szabályt megszegő nézőinket. Másodszori figyelmeztetés esetén meg kell kérniük a nézőt, hogy hagyja el színházunkat.

Köszönjük, hogy ebben a szokatlan és kihívásokkal teli időszakban is megtisztelik a Budapesti Operettszínházat bizalmukkal és együttműködésükkel segítik előadásaink biztonságát.

 


« Vissza ide : Hírek