Hírek

Tájékoztatás a rendkívüli helyzettel kapcsolatban

2020. nov. 04.

Tisztelt Nézőink!

Először is köszönjük kitartó türelmüket és a megértést, melyet több üzenetben és hozzászólásban is kommunikáltak Színházunk felé.

A Magyar Közlöny 237. számában (2020. november 3.) megjelent 478/2020 (XI.3.) és 479/2020 (XI.3.) kormányrendeletek előírásainak megfelelően átalakításra került a nézőtéri ültetés. Ennek értelmében előadásonként kb. 300 fő fogadására van lehetőség úgy, hogy minden 3. széken ülhet néző, a páholyokban pedig összesen 3 fő páholyonként. Ez azt is jelenti, hogy nincs lehetőség figyelembe venni az egy háztartásban élőket, illetve a családi kapcsolatokat az ültetés tekintetében.

Az előadásainkra visszavonásig ezért előzetes regisztráció szükséges azon nézőink körében, akik már megvették jegyüket. A regisztráció a következő űrlap kitöltésével lehetséges az előadást megelőző nap 15.00-ig. A feldolgozás a beérkezési sorrend alapján történik.

Regisztrációs űrlap

Kérjük szíves megértésüket abban, hogy bérletes nézőinket előnyben részesítjük, mivel esetükben az érintett alkalmak már pótelőadások lennének.  A nem bérletes jeggyel rendelkező nézőink a bérletes nézők visszajelzésétől függően tudnak jönni, melyről minden esetben az előadást megelőző napon 19.00-ig küldünk e-mailes visszajelzést. Sajnos nem tudjuk azt garantálni, hogy ugyanazon a széken tudnak majd helyet foglalni, melyet előzetesen megvásároltak. Az ültetés érkezési sorrend alapján történik nézőtéri kollégáink segítségével.

A Budapesti Operettszínház igyekszik minél előbbi időpontban pótelőadásokat hirdetni, melyek azon nézők számára lesznek elérhetőek, akik az ültetési korlátozások miatt nem tudtak eljönni az előadásra.  Első körben A Szépség és a szörnyeteg produkcióból 4 újabb alkalmat hirdetünk alábbi dátumokban, melyekre szintén lehet regisztrálni:

2020. november 8. 19:00
2020. november 9. 18:00
2020. november 10. 19:00
2020. november 11. 18:00

A megváltott jegyeket be lehet cserélni másik előadásra vagy utalványra, mely 2021. december 31-ig érvényes és bármely előadásunkra cserélhető.

A 2020. november 10-i Huszka gálát és a 2020. november 11-i Lehár gálát későbbi időpontra halasztjuk. A megváltott jegyek a továbbiakban kihirdetett időpontra lesznek érvényesek.

A Raktárszínházban november hónapra meghirdetett Virágot Algernonnak előadásainkat későbbi időpontra halasztjuk, melyről a későbbiekben teszünk közzé tájékoztatást.

A Kálmán Imre Teátrumban és a Raktárszínházban meghirdetett további előadásokat megtartjuk a fent hivatkozott kormányrendelet előírásainak betartása mellett.

 A Budapesti Operettszínház művészei és munkatársai nevében ezúton is köszönjük megértésüket és türelmüket!


« Vissza ide : Hírek