Hírek

Törzskártya

2018. máj. 24.

Operett Aranyklub Törzsvásárlói kártya

Érvényes 2022. május 28-től
 

Miért éri meg?

 • A kártya tulajdonosa jegyvásárlási kedvezményekben részesül személyes átvételkor és internetes vásárlás esetén is.
 • Minden törzsvásárló jegyelővételi jogot kap.
 • Elsőként értesül a Budapesti Operettszínházzal kapcsolatos fontos információkról.

Mit nyújtunk?

 • Jegyvásárlási kedvezmények személyes és internetes vásárlás esetén (3% kedvezmény, ami évadonként +1%-kal nő).

Egy kártyával 4 darab belépőjegyet lehet vásárolni kedvezményesen (a külön meghirdetett akcióknál pedig a megjelölt darabszámra vehető igénybe a kijelölt kedvezmény)

Operett Aranyklub kártyával minden bérlet 10% kedvezménnyel vásárolható meg. Egy kártyával egy sorozatból egy bérlet váltható meg kedvezményesen.

 • Exkluzív jegyvásárlási kedvezmények, (e-mailen előre meghatározott előadásokra, akár 50% kedvezmény).
 • Újdonságainkról, kedvezményes jegyvásárlási lehetőségeinkről időben értesítjük Önöket, sőt, már a műsor meghirdetése előtt élhetnek elővételi jogukkal. A klubtagokat külön hírlevélben tájékoztatjuk (e-mailen).
 • Minden új előadásunk esti főpróbájára meghívást kapnak a kártyájukat legaktívabban használó törzsvásárlóink.
 • Az évadban legtöbbet vásárló 3 törzstagunk partnerével együtt meghívást kap a színház évadzáró partyjára.

Hogyan "működik"?

 • Személyes vásárláskor kártyáját használhatja a színház Közönségkapcsolati és Szervezési osztályán, valamint jegypénztárában.
 • Interneten a https://operett.jegy.hu oldalon online vásárolhat jegyet a kártya számának megadásával.

Az internetes vásárlással kapcsolatos kérdéseivel, problémáival forduljon kollégáinkhoz, akik elérhetőek az interticket@interticket.hu címen, illetve munkanapokon 10-17 óra között a +36 1 2660000 telefonszámon.

Hogyan juthat törzskártyához?

 • A kártya ára 2.000 (kettőezer) forint.
 • A kártya megvásárolható online vagy személyesen.
 • A kártyát a Budapesti Operettszínház bocsátja ki.

Online vásárlás esetén:

 • A vásárlást követően elektronikus kártya kerül kibocsátásra, amelyet a vásárló a megadott e-mail címére kap meg. A kedvezményt online vásárlás esetén a tulajdonos az elektronikus kártyán szereplő kód beírásával kapja meg.
 • Az online vásárolt Törzsvásárlói kártyát nem tudjuk plasztik kártyára cserélni.

Személyes vásárlás esetén:

 • A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a vásárló megfelelően töltse ki az adatlapot, aláírásával fogadja el a törzsvásárlói rendszer szabályzatát, és nyilatkozzon az adatvédelemről.
 • A törzskártya-igénylőlap IDE KATTINTVA letölthető, vagy a színház Szervezési osztályán és jegypénztárában hozzáférhető.

 

Ön már rendelkezik ilyen kártyával?

Ha igen, akkor nincs más dolga, mint regisztrálni az Operettszínház zárt Facebook-csoportjába, és máris lehetősége nyílik kulisszajárásokra, illetve tiszteletjegyet nyerhet valamelyik előadásunkra is!

Érvényesség

A törzsvásárlói kártya visszavonásig érvényes.

Kártyacsere és pótlás

A kártya pótlására nincs lehetőség, elvesztés esetén kizárólag új kártya igénylésére van mód.

Egyéb szabályok

Az adatlap kitöltésével és aláírásával a vásárló elfogadja a Budapesti Operettszínház törzsvásárlói-rendszer szabályzatába foglaltakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

A Színház jogosult törzsvásárlói rendszerének szabályzatát a törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a módosított szabályzatot hozzáférhetővé teszi értékesítőhelyein, illetve a www.operett.hu honlapon.

A törzsvásárlói kártya adatlapjának kitöltésével a vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat -beleértve személyes adatait is - a Színház elektronikus nyilvántartásába vegye.

Az adatkezelés és feldolgozás célja a törzsvásárlói rendszer hatékony működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények figyelembevétele érdekében, a törzsvásárlók megbízható tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről, illetve a Színház iránti elkötelezettség növelése.

Az adatokat a Színház bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

A törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, és nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

A Színház nem vállal felelősséget a kártyákkal való visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsérülése miatti károkért.

Az Operett Aranyklub Törzsvásárlói kártya szabályzata itt olvasható.


Törzskártya - 0


« Vissza ide : Hírek