Hírek

Új lehetőségek az Operett Aranyklub kártyatulajdonosoknak!

2020. jan. 27.

2020. február 1-től új, izgalmas szolgáltatásokkal bővül az Operett Aranyklub Törzsvásárlói kártyarendszer!
 
A kártyatulajdonosok számára most további kedvezményeket biztosítunk, részt vehetnek exkluzív kulisszajárásokon, és válthatnak jegyet kizárólag törzsközönségnek szóló előadásokra is!
Legaktívabb kártyafelhasználóink betekintést nyerhetnek minden új előadásunk esti főpróbájára, és az évadban legtöbbet vásárló három törzsvendégünket partnerével együtt meghívjuk a június végi, fergeteges színházi évadzáró partyra!
 
Mindig figyelembe vesszük közönségünk kérését, ezért létrehoztunk egy zárt facebook csoportot törzsvendégeinknek, hogy minél gyorsabban értesülhessenek és válogathassanak a kártya kínálta lehetőségek színes palettájáról, és rögtön regisztrálhassanak a meghirdetett eseményekre.
 
Az Operettszínház zárt Törzsváráslói Facebook-csoportjába itt jelentkezhetnek.
 
Nagyon hálásak vagyunk hűségükért! Ezért most minden új csatlakozó után 500 forint értékű kupont ajándékozunk azoknak a törzsvásárlóinknak, akikre az új kártyatulajdonosok hivatkoznak (névvel és kártyaszámmal). A kuponokat beválthatják jegy és bérlet vásárlásakor is. (Maximum 4 db kuponra lehetnek jogosultak egy évadban, melyek kedvezményes belépőjegyre nem válthatók be.)
 
A kártya kínálta összes lehetőségről itt tájékozódhatnak.

« Vissza ide : Hírek