Hírek

Újabb imalánc ifjú művészünk gyógyulásáért

2022. aug. 03.

Kedves Nézőink!

A júniusi terézvárosi házomlás során súlyos koponya- és gerincsérülést szenvedett fiatal táncművészünk továbbra is kórházi ellátásra szorul. A szükséges beavatkozásokat, műtéteket követően állapota stabil, javulása fokozatos, ám lassú és nehéz folyamat. Az Operettszínház vezetése és társulata továbbra is támogatja, és mindenben segíti sérült társulati tagunkat és családját, ahogy kedves nézőink is, amiért hálásak vagyunk!

Fiatal táncművészünk gyógyulásáért színházunk főigazgatója, Kiss-B. Atilla kezdeményezésére korábban imaláncot indítottunk a Mária Rádióban, amelynek során minden nap a hallgatókkal együtt egy emberként imádkoztunk kollégánk mihamarabbi felépüléséért.

Az imalánc ma délután folytatódik!

A Mária Rádióban 15 órakor kezdődő Rózsafüzér imához ismét csatlakozik a Budapesti Operettszínház színművésze, Dolhai Attila. Kérjük, és köszönjük szépen kedves nézőink bekapcsolódását is a közös imába! Aki személyesen nem tud részt venni az élő műsorfolyamban, az imát később visszahallgathatja a Mária Rádió internetes oldalán.

Imádkozzunk ismét együtt Nikolettért!


« Vissza ide : Hírek