Hírek

Világhírű cirkuszművészek a Kálmán Imre Teátrum színpadán

2019. okt. 01.

A Strange Comedy duó egyedi, humoros és szürreális világot varázsol a színpadra. Shelly Mia Kastner és Jason McPherson esetlen karaktereket formálnak meg. Az illúzió nagymestereiként lélegzetelállító akrobatikájukkal és sziporkázó bohócszámaikkal váltak ismertté. Felléptek a Cirque du Soleil-ben, a Le plus Grand Cabaret du Monde-ban, valamint Európa legfontosabb varieté-rendezvényein.

Világhírű cirkuszművészek a Kálmán Imre Teátrum színpadán - 0

A Khulan Circus "gumibabái" Mongóliából érkeznek. A műhely különleges tehetségeket fejleszt, speciális gyakorlatokkal nyújtják és lazítják a hajlékony gyerekek izmait, míg olyan rugalmasak nem lesznek, mint a gumi.

Világhírű cirkuszművészek a Kálmán Imre Teátrum színpadán - 1

Az ukrajnai Crazy Flight Group csoport akrobatáinak férfias erőemelő gúlaszáma kortárs táncelemeket és drámaiságot ötvöz.

Világhírű cirkuszművészek a Kálmán Imre Teátrum színpadán - 2

Az Ukrajnából érkező labdazsonglőr, Oksana Vielkina a szépség, az elegancia, a tánc és az akrobatika titokzatos, érzéki megtestesítője. A zsonglőrködést és az akrobatikát a kijevi cirkusziskola legjobb tanáraitól tanulta. Ma már saját, különleges, nagy léggömbjeivel zsonglőrködik.

Világhírű cirkuszművészek a Kálmán Imre Teátrum színpadán - 3

A Les Sandros portugál-francia görkorcsolyás duó egy legendás cirkuszművész dinasztia ötödik generációja. Rendszeresen fellépnek a Cirque de Soleil és a Moulin Rouge színpadain akrobatikus görkorcsolya- és egyensúlyozószámaikkal. Görkoris számunk mozgatórugója a sebesség fokozása, az egyensúly és az egymásba vetett hihetetlen bizalom, melynek során a végsőkig fokozzák a feszültséget.

Világhírű cirkuszművészek a Kálmán Imre Teátrum színpadán - 4


« Vissza ide : Hírek