Interaktív tabló

Czuczor Dávid

2020. jún. 03.

1. Milyen képet látnál magadról legszívesebben egy tablón? Mutass nekünk egy olyan portrét, amin leginkább önmagad vagy!
A karantén előtt nem sokkal értesített a vezetőség, hogy szeretnék, ha az én portrém is kikerülne a színház aulájába, akkor készült ez a fotó. Nagyon büszke vagyok rá, hogy olyanok mellett fog szerepelni a képem, akiket gyerekkoromban tátott szájjal bámultam a nézőtérről.
Czuczor Dávid - 0

2. Milyen út vezetett téged a Budapesti Operettszínházba?
2014 óta vagyok a Madách Színháznál, ahol nagyon szeretek dolgozni, de mindig vonzottak az új szakmai kihívások, ezért amikor két éve az énekmesterem, Kéringer László szólt, hogy meghallgatást tartanak az Operettszínházban, nem sokat hezitáltam, jelentkeztem.

3. Mi az a három legfontosabb szakmai siker, amit elértél idáig?
2012-ben Miskolcon az a megtiszteltetés ért, hogy a Halasi Imre által rendezett Nyomorultak előadásában eljátszhattam Marius szerepét.
2019-ben, a 11. Nemzetközi Lehár Ferenc Operett Énekversenyen partneremmel, Balázsfi Alexandrával a harmadik helyet sikerült elérnünk.
Szintén 2019-ben, az akkor már több mint egy évtizede óriási sikerrel futó A Szépség és a Szörnyeteg című előadás felújított változatában megkaptam Monsieur Kanóc és Gaston szerepét. Utóbbit a német nyelvű turnén is eljátszhattam.

4. Válaszolj egy képpel arra a kérdésre, hogyan tudsz most próbatermen kívül gyakorolni!
Szerencsére van itthon egy kis mini "stúdióm", ahol tudok felvenni ezt-azt, és kontroll gyanánt visszahallgatni magam. Nagyon sokat tanulok belőle, és bár a mindennapi "Home Office-gyakorlatok" sem éppen pihentetők, azért az igazi súlyzós edzéseket sem kell hanyagolnom.

Czuczor Dávid - 1
5. Mutass be képpel egy olyan foglalatosságot, amire több időd volt a karantén alatt!
Évek óta óriási darts rajongó vagyok, nézni és csinálni is imádom, de a "normális" évad közben viszonylag kevés időm jutott rá, úgyhogy mióta karantén van, rengeteget tudok gyakorolni, tökéletesíteni a technikámat.

Czuczor Dávid - 2
6. Ha minden visszaáll a megszokott kerékvágásba, mi lesz az első dolog, amit megteszel?
Mint mindenki más, az elmúlt két és fél hónapban én is csak online tudtam "találkozni" a családom nagyrészével, és nagyon hiányoznak, különösen az unokaöcsém, Levi, aki most ősszel lesz hároméves.

Czuczor Dávid - 3
6+1 Árulj el magadról valamit, amit eddig csak kevesen tudtak rólad!
Pici gyerekkorom óta rajongok a rajzfilmekért, az első, amit láttam, A dzsungel könyve volt, körülbelül négymilliószor néztem újra, és még akkoriban vettem a fejembe, hogy egyszer mindenképpen el kell játszanom Maugli karakterét. Az egész Aladdin rajzfilmet is kívülről, oda-vissza tudom.
Tagja vagyok a Mézing nevű színészzenekarnak, ami tulajdonképpen egy koprodukció a Centrál Színház, a Madách Színház és az Operettszínház között, imádott kollégáimmal szívünknek kedves feldolgozásokat játszunk, többek között Aretha Franklin, Chuck Berry és Joe Cocker dalait.

Czuczor Dávid - 4

Az interjút készítette: Bánkövi Dorottya


« Vissza ide : Interaktív tabló