Interaktív tabló

Interaktív tabló - Ottlik M. Laura

2020. máj. 18.

1. Milyen képet látnál magadról legszívesebben egy tablón? Mutass nekünk egy olyan portrét, amin leginkább önmagad vagy!

Úgy érzem, akkor vagyok leginkább önmagam, ha táncolok és színpadon lehetek. Akkor tudom leginkább önmagamat adni, akkor látható a lelkem.

Interaktív tabló  - Ottlik M. Laura - 0
2. Milyen út vezetett téged a Budapesti Operettszínházba?

A Táncművészeti Egyetem elvégzése után a Markó Iván társulatánál voltam szólótáncos két évig. Utána szabadúszó voltam, akkor kaptam ajánlatot az Operától és az Operettszínháztól. Az Operettszínházat választottam egy mesternőm tanácsára, mivel úgy éreztem, egy kisebb közösség jobban passzol a személyiségemhez. 2002 óta vagyok a Budapesti Operettszínház tagja.

3. Mi az a három legfontosabb szakmai siker, amit elértél idáig?

  • Markó Iván Boleró darabjának a szólóját táncoltam (Vágy).
  • Béres Attila - Bodor Johanna A Víg özvegyének spicc cipős szóló duettje (Vilja-dal).
  • Bozsik Yvette János vitézében a balerina szerep, és a harmadik felvonás tündér-képe.
  • Vincze Balázs A képfaragó című művében a modell szerepe.

4. Válaszolj egy képpel is arra a kérdésre, hogyan tudsz most otthon gyakorolni!

Heti öt-hat alkalommal futással kezdem az edzésem és tornával folytatom. Ezek után szoktam balettrúd-gyakorlatokat végezni, jelenleg a rúd hiányában a bútorokat vagy a képen is látható kandallópárkányt fogom. Rendszeresen foglalkozom a megadott darab betanulásával.
Interaktív tabló  - Ottlik M. Laura - 1

5. Mutass be képpel is egy olyan foglalatosságot, amire végre több időd lett!

Többet tudok a természetben lenni, megfigyelni és élvezni a szépségeit. Valamint van időm elmélyülten olvasni, és átgondolni az olvasottakat. A családommal is tudok minőségi időt tölteni, jobban figyelni rájuk.
Interaktív tabló  - Ottlik M. Laura - 2


6. Hogyan képzeled el a visszatérést a megszokott életbe? Mi lesz az első két dolgod, amit megteszel? 

A visszatérésben biztos lesz valamilyen fokozatosság, szerintem. (Bár nem tudjuk, mit hoz a jövő.) Mivel nem az otthonomban lakom most, így az első dolog a hazaköltözés és nagytakarítás lesz. A táplálkozásomban is sok változás volt az elmúlt pár hétben, az állandó diéta és egészséges étrend mellett most azokat a dolgokat fogyasztom, amit a családom, ezért a visszatérést a munkába diétával kell kezdenem.
Interaktív tabló  - Ottlik M. Laura - 3

6+1 Árulj el magadról valamit, amit eddig csak kevesen tudtak rólad!

A természet és az állatok szeretete. Nagyon szeretem az állatokat természetes közegükben megfigyelni. Főleg a madarakat és süniket. Rajongok a házi cicusokért és kutyusokért. Sajnos a sok munka miatt nem lehet sajátom egyelőre, de majd később szeretnék. Jelenleg Édesanyám kutyusára több időm jut, hosszú sétákat teszünk vele.

Az interjút készítette: Bánkövi Dorottya

 


« Vissza ide : Interaktív tabló