Repertoár

Bemutató: 2023. nov. 17. Felvonások száma: 0

Orfeumi játékok

Mulatott már az Orfeumban?

Száz évig ezt nem is tehette!

Most újra itt az alkalom,

jöjjön el hozzánk, Budapestre!

 

Tartson velünk egy féktelen,

bolond, mámoros őszi esten!

Az egész világon nincs ilyen,

mi történni fog Budapesten!

 

Az ORFEUMI JÁTÉKOK Somossy Orfeumának világát idézik meg, és Az Orfeum mágusa című nagyoperett keretünnepségét képezik.

Az Operettszínház épületének megálmodója és építtetője,Somossy Károly nemcsak Budapestet tanította meg mulatni, hanem egész Európát. A Somossy Orfeumba jártak szórakozni a bécsi, a berlini, de még a szentpétervári urak is, és mindenki az ős csárdáskirálynő, Carola Cecília kegyeit kereste.

Mi volt az Orfeum mágusának titka? Milyen volt az a titokzatos világ, amelyben nemcsak Kálmán Imre operettforradalma és a polgári aranykor színháza, hanem Hollywood és a Broadway is gyökerezik?

Mi megidézzük Önöknek az Operettszínház zseniális fantomját és az Orfeum miliőjét. Színészek, zenészek, artisták, poéták és egyéb vidám fajzatok sokasága várja Önöket, számtalan meglepetéssel.

A Nagymező utcában már 17 órától áll az utcabál. Az időutazás a Kálmán Imre Teátrumból indul, 17.30-kor.

 

Az Orfeum Mágusa ősbemutatójának kezdetéig (19 óra) Színházunk minden egyes szegletében kalandok és meglepetések várják a publikumot. Az előadás után az ORFEUMI JÁTÉKOK folytatódnak, nézőink részt vehetnek a premierfogadáson, ahol étel-ital és vigasság vár rájuk – művészeink, jeles közéleti személyiségek, no meg muzsikusok társaságában – akár kivilágos kivirradtig.

 

Kultúrtörténeti esemény: Az Asszonyregiment című, elveszettnek hitt orfeumi ősoperett dalait több mint egy évszázad után először hallhatja a Nagyérdemű!!!

 

Ajánlott dresszkód: hölgyeknek nagyestélyi, uraknak frakk. A hangulat fokozása érdekében a résztvevők álarcot is viselhetnek, mint ahogy az orfeumi világban ez gyakran előfordult.

 

Jegyek korlátozott számban válthatók az exkluzív eseményekre:

− november 17. (péntek) 80 000 Ft;

− november 18. (szombat) 60 000 Ft;

− november 19. (vasárnap) 60 000 Ft

 

A jegy tartalmazza az ORFEUMI JÁTÉKOK és AZ ORFEUM MÁGUSA produkciókon való részvételt, valamint az ALL INCLUSIVE étel- és italfogyasztást a premiert követő fogadáson és a kivilágos kivirradtig tartó mulatságon.


ORFEUMI JÁTÉKOK BELÉPŐ


(A korábban megváltott jegyek is átválthatók az Orfeumi Játékok jegyeire. Kérjük keressék Szervezési Irodánkat a 06-1-353 2172 telefonszámon.)2023. november 17. péntek, 17:10 Budapesti Operettszínház

Orfeumi játékok / 2023. november 17. 17:10 / Budapesti Operettszínház

Lejárt

Adatlap

Évad: 2023/2024
Bemutató: 2023. nov. 17.
Felvonások száma: 0

Következő előadás

Nincs információ!

Kérdés esetén hívja a 06/1-3532172-es telefonszámot.

Előző előadások megtekintése Kattintson ide