Hírek

Szabad ég alatt - Operett- és musicalgála

2021. júl. 01.

Tavaly hagyományteremtő szándékkal, idén immár tradicionális jelleggel csendülnek fel a belváros szívében, a klasszicista műemlékegyüttes falai között a legnépszerűbb operett- és musical slágerek. A Budapesti Operettszínház népszerű sztárjai, ifjú tehetségei másfél órás felhőtlen kikapcsolódásra  várják a rajongó közönséget élő zenekari kísérettel, valamint a patinás falakra vetített izgalmas látványvilággal a Pesti Vármegyeháza udvarán!  

Két hétvégén, július 16-17-én és augusztus 6-7-én olyan sztárokkal találkozhatnak a szabad ég alatt, mint Lévai Enikő, Széles Flóra, Homonnay Zsolt, Dénes Viktor, Nádasi Veronika, Polyák Lilla, Kocsis Dénes, Sándor Péter, Szomor György, Vágó Zsuzsi, Peller Anna, Kardffy Aisha, Kerényi Miklós Máté, Lukács Anita, Vadász Zsolt, Fischl Mónika, Kiss Diána, Bojtos Luca, Dolhai Attila, Laki Péter, Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Mészáros Árpád Zsolt, Füredi Nikolett, Dancs Annamari, Bordás Barbara, Siménfalvy Ágota, Homonnay Zsolt, Serbán Attila, György-Rózsa Sándor.

A legnagyobb magyar operettszerzők, mint Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Ábrahám Pál művei között legújabb operettünk,  a Marica grófnő jól ismert dallamai csendülnek fel, továbbá  olyan  világhírű musicalek slágerei, mint a  Macskák vagy a Jézus Krisztus szupersztár. Kedvcsinálóként a következő évad bemutatói közül a  Nine, valamint a Jekyll és Hyde legismertebb dalai is elhangzanak.

Az előadások 20:30-kor kezdődnek. Jegyek még korlátozott számban elérhetőek: https://bit.ly/3627ZFk 

Örömmel tájékoztatjuk Kedves Nézőinket, hogy a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 2021. július 3-ától hatályos rendelkezései értelmében e naptól a Budapesti Operettszínházban az előadások korlátozások nélkül látogathatók. Az új szabályozás értelmében a Szabad ég alatt - Operett- és musicalgála c. produkcióink előadásai is korlátozásmentesen megtekinthetők.

Szabad ég alatt - Operett- és musicalgála - 0

Videós összefoglaló a tavalyi gáláról: 
 


« Vissza ide : Hírek