Hírek

Információ és bérletvásárlás

2023. máj. 26.

Kedves Nézőink,

A Budapesti Operettszínházban a 2024/25-ös évadban is színes, tartalmas bérleti konstrukciókkal várjuk kedves Közönségünket. Színházunkban minőségi szórakozás várja Önöket, olyan életérzés részeseivé válhatnak, mely a klasszikus operetteken és jelenkori musicaleken keresztül összekapcsolja a múltat a jövővel. A következő évnek a „Családok Évada" címet adtuk, bízunk benne, hogy előadásaink által összehozzuk a generációkat, és felejthetetlen élményekkel gazdagíthatunk minden korosztályt!
A bérletezési időszakunk május 31-én indul. A bérletek 2024.06.30-ig kedvezményes áron vásárolhatók meg, és IDE kattintva érhetőek el. 

Telefonszámunk: 06/1-3532172, e-mail címünk: berlet@operett.hu
 

Premier Bérlet

Legyen részese az újdonságnak első kézből, tapasztalja meg a színház csodáját három új bemutatónk által! Premier Bérletünk a 2024/25 -ös évadban a Hamupipőke operettmusical, a Hófehérke és a hét törpe táncjáték, és A cirkuszhercegnő nagyoperett varázslatos előadásait kínálja.

 

Sárdy János Bérlet

Fedezze fel a zenés színház világának legjavát a Sárdy János Bérlet segítségével, amely három káprázatos előadást vonultat fel. A Carmen musical fülbemászó dallamai és szenvedélyes története biztosítja a felejthetetlen estét. A Mágnás Miska nagyoperett humorral és romantikával teli világába kalauzolja a nézőket, garantálva a vidám szórakozást. A cirkuszhercegnő nagyoperett Kálmán Imre gyöngyszemeként garantáltan rabul ejt minden nézőt!


 

Romantika Bérlet

Ha igazi kikapcsolódásra vágyna hétköznap esténként, kitűnő választásnak bizonyul Romantika Bérletünk. A Hófehérke és a hét törpe táncjáték varázslatos meséje és lenyűgöző koreográfiája minden korosztályt elbűvöl. A Jekyll és Hyde musical sötét és izgalmas története magával ragadó zenéjével és drámai fordulataival nyűgözi le a közönséget. A cirkuszhercegnő nagyoperett látványos színpadi elemekkel és felejthetetlen zenei betétekkel nyeri meg mindenkinek a szívét!

 


Somossy Károly Bérlet

Somossy Károly valóban tudta, hogyan kell mulatni! Színházunk „védőszentjeként" őrködik, hogy a fergeteges hangulat semmilyen esetre se maradhasson el! Mi más is kerülhetett volna az ő nevét viselő összeállításba, mint a szenvedélyes Carmen című musical, az ikonikus új operettbemutatónk A cirkuszhercegnő, és a nagyszabűsú, örök klasszikus a Marica grófnő nagyoperett. 
 

 

Latabár Kálmán Bérlet

Jusson idő hétvégén a szórakozásra! A Latabár Bérlet három valódi nagysikerű előadásra invitálja Önöket, amelyek egy kényelmes délelőtti időpontban, 11 órakor kezdődnek. Merüljenek el a La Mancha lovagja idillikus világában, és engedjék meg, hogy lenyűgöző élménnyel szolgálhasson két új bemutatónk, a Hamupipőke operettmuscial és A cirkuszhercegnő nagyoperett. Zárják a hetet egy kellemes kikapcsolódással a Budapesti Operettszínházban!

 



Mesék Birodalma Bérlet
 

Ismerjék meg a Mesék Birodalma Bérletünk csodáit, amely három varázslatos előadást kínál. A Hófehérke és a hét törpe táncjáték elbűvölő koreográfiájával és látványos jelmezeivel hozza el a klasszikus mese varázsát. A Szépség és a Szörnyeteg musical magával ragadó dallamaival és megható történetével minden néző szívébe belopja magát. A Hamupipőke új operettmusical bemutatónk lenyűgözően gazdag zenei világa biztosítja a felejthetetlen élményt. A Mesék Birodalma Bérlet garantálja, hogy Ön és családja minden alkalommal új és izgalmas kalandokban vehessen részt színházunkban!
 




Nyugdíjas-, illetve diákigazolvánnyal megvásárolható bérletek

, Feleki Kamill Bérlet, a Honthy Hanna Bérlet, és a Rátonyi Róbert Bérlet nyugdíjas igazolvánnyal – amelyet a vásárláskor be kell mutatni- rendelkező nézőink vásárolhatják meg. Az Ifjúsági Bérlet a zenés színházi műfaj krémjét kínálja a fiataloknak. Az előadások kezdési időpontja hétköznap 17 vagy 18 óra. Az igazolvánnyal vásárolható bérletek csak személyesen válthatók meg!
 



Szeretettel várjuk Önöket a Budapesti Operettszínházban! 


« Vissza ide : Hírek