Törzskártya Érvényes 2022. május 28-tól

Operett Aranyklub

Operett Aranyklub

Extra kedvezményes jegyvásárlás

  • Váltsa ki törzskártyáját,
  • Böngésszen exkluzív ajánlataink és kedvezményeink között,
  • Élvezze kedvenc darabjait extra tartalmakkal az Aranyklub tagjaként!
Vásárlás
Miért éri meg?

A kártya tulajdonosa jegyvásárlási kedvezményekben részesül személyes átvételkor és internetes vásárlás esetén is.
Minden törzsvásárló jegyelővételi jogot kap.
Elsőként értesül a Budapesti Operettszínházzal kapcsolatos fontos információkról.

Mit nyújtunk?

a) jegyvásárlási kedvezmények személyes és internetes vásárlás esetén (3% kedvezmény, ami évadonként 1%-kal nő; az elérhető legnagyobb kedvezmény 5%).Egy kártyával előadásonként legfeljebb 4 darab belépőjegyet lehet vásárolni kedvezményesen (a külön meghirdetett akcióknál pedig a megjelölt darabszámra vehető igénybe a kijelölt kedvezmény);

b) extra kedvezményes jegyvásárlási ajánlatok (e-mailes tájékoztatás alapján, az abban meghatározott előadásokra, akár 50% kedvezmény);

c) újdonságainkról, kedvezményes jegyvásárlási lehetőségeinkről értesülhetnek, sőt már a műsor meghirdetése előtt élhetnek elővételi jogukkal a klubtagok részére kiküldött hírlevelünkből (e-mailben hirdetjük meg);

d) Operett Aranyklub kártyával minden bérlet 5% kedvezménnyel vásárolható meg. Egy kártyával egy sorozatból egy bérlet váltható meg kedvezményesen;

e) minden új produkciónk premier előtti esti főpróbájára a kártyát legaktívabban használó törzsvásárlónik meghívást kapnak;

f) az évadban legtöbbet vásárló 3 törzsvevőnk meghívást kap a Színház évadzáró partyjára (partnerével együtt)

Minden esetben az Operett Aranyklub törzsvásárlói kártyán lévő adott - a fenti e) pont szerinti körben, novemberi premierig, az előző - évad fogalmat (elköltött összeg) vizsgáljuk az akcióknál.

Hogyan “működik”?

Személyes vásárláskor kártyáját használhatja a színház Közönségkapcsolati és Szervezési osztályán, valamint jegypénztárában.
Interneten a https://operett.jegy.hu oldalon online vásárolhat jegyet a kártya számának megadásával.
Az internetes vásárlással kapcsolatos kérdéseivel, problémáival forduljon kollégáinkhoz, akik elérhetőek az interticket@interticket.hu címen, illetve munkanapokon 10-19 óra között a +36 1 2660000 telefonszámon.

Hogyan juthat törzskártyához?
  • A kártya ára 2.000,- (kettőezer) Forint.
  • A kártya megvásárolható online vagy személyesen.
  • A kártyát a Budapesti Operettszínház bocsátja ki.

Online vásárlás esetén:
  • A vásárlást követően elektronikus kártya kerül kibocsátásra, amelyet a vásárló a megadott e-mail címére kap meg. A kedvezményt online vásárlás esetén a tulajdonos az elektronikus kártyán szereplő kód beírásával kapja meg.
  • Az online vásárolt Törzsvásárlói kártyát nem tudjuk plasztik kártyára cserélni.

Személyes vásárlás esetén:
  • A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a vásárló megfelelően töltse ki az adatlapot, aláírásával fogadja el a törzsvásárlói rendszer szabályzatát, és nyilatkozzon az adatvédelemről.
  • A törzskártya-igénylőlap IDE KATTINTVA letölthető, vagy a színház Szervezési osztályán és jegypénztárában hozzáférhető.

Ön már rendelkezik ilyen kártyával?

Ha igen, akkor nincs más dolga, mint regisztrálni az Operettszínház zárt Facebook-csoportjába, így lehetősége nyílik kulisszajárásokra vagy tiszteletjegyek megszerzésére.

Érvényesség

A törzsvásárlói kártya visszavonásig érvényes.

Kártyacsere és pótlás

A kártya pótlására nincs lehetőség, elvesztés esetén kizárólag új kártya igénylésére van mód.

Egyéb szabályok

Az adatlap kitöltésével és aláírásával a vásárló elfogadja a Budapesti Operettszínház törzsvásárlói-rendszer szabályzatába foglaltakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

A Színház jogosult törzsvásárlói rendszerének szabályzatát a törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a módosított szabályzatot hozzáférhetővé teszi értékesítőhelyein, illetve a www.operett.hu honlapon.

A törzsvásárlói kártya adatlapjának kitöltésével a vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat -beleértve személyes adatait is - a Színház elektronikus nyilvántartásába vegye.

Az adatkezelés és feldolgozás célja a törzsvásárlói rendszer hatékony működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények figyelembevétele érdekében, a törzsvásárlók megbízható tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről, illetve a Színház iránti elkötelezettség növelése.

Az adatokat a Színház a mindenkori GDPR előírásoknak megfelelően kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

A törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, és nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

A Színház nem vállal felelősséget a kártyákkal való visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsérülése miatti károkért.