Hírek

A régi-új hős, akit sokan várnak, visszatér a Budapesti Operettszínházba!

2021. okt. 25.

Vajon miért érvényes még ma, a XXI. század derekán is Don Quijote, a búsképű lovag története, aki addig álmodozott egy szebb és jobb világról, míg maga is elhitte, hogy az létezik? Van-e helye és létjogosultsága mai modern világunkban a lovagiasságnak, egy letűnt kor eszméinek? Szükség van-e ezekre az erényekre? A válasz egyértelmű: nagyon is! Hiszen az értelem küzdelme és harca, a hit, a remény, az ábránd, a kiállás minden igaz ügyért akár a legreménytelenebbnek tűnő helyzetekben is mi más, ha nem a mi mindennapi életünk?

A régi-új hős, akit sokan várnak, visszatér a Budapesti Operettszínházba! - 0 
Don Quijote, a búsképű lovag a világjárvány okozta hosszú kényszerszünet után a mai kor embereként visszatér a Budapesti Operettszínházba! Vincze Balázs rendezésében, Bolba Tamás zenei vezetésével, Erdős Júlia Luca varázslatos, absztrakt látványvilágában, Fekete Kata a meseutazást segítő jelmezeiben értelmezhetjük az előadás mondanivalóját, amelynek talán legfőbb üzenete saját magunk legyőzése és újra megtalálása. Törjünk ki saját elménk börtönéből, gondolkodjunk úgy, hogy közben szórakozunk, és máris olyan lesz körülöttünk a világ, amilyennek csak el tudjuk képzelni!

A régi-új hős, akit sokan várnak, visszatér a Budapesti Operettszínházba! - 1
Találkozzunk a La Mancha lovagja előadásain november 4-től a Budapesti Operettszínházban, de addig is idézzük fel a nagysikerű bemutató fotóit!

További fotók az első premierről: http://operett.hu/index.php?inc=kepgaleria&kId=463
Második premier: http://operett.hu/index.php?inc=kepgaleria&kId=464 
Harmadik premier: http://operett.hu/index.php?inc=kepgaleria&kId=465 

Jegyvásárlás: http://operett.hu/index.php?inc=repertoar_mutat&rId=276&evadId=17&mId=537854

« Vissza ide : Hírek