ANYÁK NAPJA 2022

2022. ápr. 20.

Kedves Pedagógusok!

A Budapesti Operettszínház tavalyi rendkívül népszerű Anyák napi játékában sok gyermekközösség vett részt az Önök közreműködésével, amiért most is hálásak vagyunk. Az Önök áldozatos segítsége nélkül ez a gyönyörű, szerethető ünneplés nem jöhetett volna létre. Fantasztikus élmény volt látni és hallani az összes kis művészt, még ismeretlenül is imádtuk őket!

A tavalyi akciónk nyertesének kisvideóját itt megtekinthetik: https://www.facebook.com/operettszervezes/videos?ref=page_internal, lejjebb görgetve pedig az összes produkció elérhető.

Közeleg az anyák napja, és idén ismét szeretnénk Anyák napi ünneplésre invitálni az óvodásokat és az iskolai alsósokat. Töltsük meg az Operettszínház (szervezési) Facebook-oldalát Anyák napja alkalmából szeretettel, örömmel, könnyekkel, gyönyörű és tehetséges gyerekekkel, akik online, versekkel és dalokkal köszönthetik fel Édesanyjukat, Nagymamájukat, Dédnagymamájukat egy Anyák napi üzenetben, amelynek színházunk Facebook-oldala ad majd otthont!

Pályázatot hirdetünk óvodások és iskolai alsós osztályok számára.

Színházunk ismét lehetőséget nyújt a Facebook-oldalán egy Édesanyáknak, Nagymamáknak, Dédiknek szóló meglepetésre.

Biztosan most is készülnek versekkel, dalokkal Anyák napjára, amelyeket kérem, rögzítsenek, vegyék fel videóra, és küldjék el nekem e-mailben a csoportos produkciót. Ezeket mi feltesszük a Budapesti Operettszínház szervezési oldalára (https://www.facebook.com/operettszervezes), Önök pedig szíveskedjenek értesíteni erről a családokat, és kérjék meg őket, hogy like-olják minél többen a produkciót, mert a legtöbb szavazatot kapott felvétel ajándékban részesül.

Munkájukat meghálálva minden felkészítő pedagógusnak a csoportos videó feltöltésért 2 db belépőjegyet adunk színházunkba.

A legtöbb like-ot kapó csoportos videófelvétel egy csoportos színházlátogatást nyer a Budapesti Operettszínházba. Ezen túl egy videó főigazgatói különdíjban is részesül, ami szintén csoportos színházlátogatás.

A videók beküldésének feltételei:
- résztvevők: óvodás gyermekek és általános iskolák alsó tagozatának diákjai
- a feladat: csoportos anyák napi köszöntés videófelvételen
- videó témája: anyák napi köszöntés vers, illetve dal formájában
- csoportos nevezési lap beküldése a videófelvétellel együtt
- beküldési e-mail cím: jatek@operett.hu
- beküldési határidő: 2022. 04. 20-04. 28.
- a Facebook-felkerülés és szavazás kezdete: 2022. 04. 29.
- eredményhirdetés: 2022. 05. 03.
- a beküldött produkciókra szavazni a videók like-olásával lehet a Budapesti Operettszínház szervezési Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/operettszervezes)
- nyertes: a legtöbb szavazatot kapott videófelvétel
- díj: egy csoportos színházi belépőjegy az Oszi Boszi, a repülő nagyanyó című előadásra (létszám: kísérőkkel együtt legfeljebb 30 fő)
- főigazgatói különdíj: csoportos belépőjegy a Rozsda Lovag és Fránya Frida című előadásra (létszám: kísérőkkel együtt legfeljebb 30 fő)

További részletek és a nevezési lap a mellékelt Játékszabályzatban.

Sok szeretettel várjuk a felvételeket, kérdéseikkel keressenek bizalommal!

Mészáros Éva
szervező


« Vissza ide : Hírek