Hírek

Ebugatta!

Jótékonysági kutyashow az Operettszínház művészeivel

2022. jún. 10.

1998-ban az Amerikai Egyesült Államokból indulva, Európát is meghódítva ma már Magyarországon is népszerű a "Vidd magaddal a kutyádat a munkahelyre" nap, amelynek keretében a dolgozók magukkal vihetik egy napra háziállataikat. Mára kutatások bizonyítják, hogy akit minden nap elkísér hűséges társa, annak nő a kreativitása és kevesebbet stresszel, emellett kutyája is egyértelműen boldogabb lesz, ha az egész napját a gazdival töltheti.

Idén a Budapesti Operettszínház is csatlakozik a népszerű kezdeményezéshez, és 2022. június 26-án 15 órától az Operettszínház nagyszínpadán rendhagyó előadással várjuk Önöket! Ebugatta! címmel egy látványos, zenés kutyashow keretében találkozhatnak színházunk művészeivel: Fischl Mónikával, György-Rózsa Sándorral, Kalocsai Zsuzsával, Kardffy Aishával, Keresztes Ildikóval, Kerényi Miklós Mátéval, Peller Károllyal, Sándor Péterrel, Széles Flórával, Szolnoki Tiborral és Zsadon Andreával, akik játékos formában mutatják be kedvencük ügyességét, tudását. A sok meglepetéssel szolgáló produkció házigazdája Homonnay Zsolt lesz.

A műsor nyilvános és jótékony célt szolgál: kedves nézőink előzetes regisztráció után léphetnek be, adományaikkal a Lelenc Kutyamentő Egyesületet támogathatják (a 16200106-00142816 számlaszámon, illetve a helyszínen is, az Egyesület adománygyűjtő pontjain).

Regisztrálni az eseményre, amely ingyenes, a 06/1 353 2172-es telefonszámon lehet hétköznapokon 10 és 17 óra között, valamint a jatek@operett.hu e-mail címen. A jegyeket online küldjük el kedves nézőinknek a készlet erejéig.

Szeretettel várják Önöket az Operettszínház művészei és kedvenceik!    
Ebugatta! - 0  


« Vissza ide : Hírek