Hírek

Gratulálunk, és sok sikert kívánunk az Operettszínház művészének, Gubik Petrának!

A Dal 2022 tíz ígéretes produkcióval folytatódik a Dunán

2022. feb. 01.

A Szegény Dzsoni és Árnika, a Nine és a Veszedelmes viszonyok ifjú művésze szombaton 19:35-től a Duna TV A Dal 2022 című műsorában mutatja be dalát, amelyet Szirtes Edina Mókussal és Müller Péter Sziámival együtt alkottak.

Király Viktor, A Dal 2022 műsorvezetője bejelentette a második válogató versenydalait. Megvan az első forduló öt biztos továbbjutója. A Duna élő show-jában szombaton ismét tíz dal kap lehetőséget, hogy az év magyar slágere legyen.

Öt továbbjutóval ért véget az első válogató, és megérkezett a második forduló tízes mezőnye. A Dal 2022 műsorvezetője, Király Viktor közösségi oldalán osztotta meg a hírt. A szombati adásban az alábbi dalok versenyeznek:

Andelic Jonathan JOTA - Elhiszem még
Audioshake - Influencer
Fóris Rita - Olyan szép
Gubik Petra - Ez van, ez!
Hegedűs Bori és Tempfli Erik - Anya
Nova Prospect - Utolsókból elsők
Ocho Macho - Lazulj bele
Pádár Szilvia - Kismadár
Pink & The Panthers - Fényes Galaxisok
Subtones - Nem segít más

Gratulálunk, és sok sikert kívánunk az Operettszínház művészének, Gubik Petrának!  - 0
A dalválasztó 11. évada a már hagyományossá vált közös dallal kezdődött. Az Omega nemrég elhunyt legendás frontemberére, Kóbor Jánosra emlékezve egy medleyt énekelt a 40 versenyző, a Fekete pillangót és a Gyöngyhajú lányt adták elő.
A Wolf Kati, Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter alkotta szakmai zsűri pontszámai alapján az elődöntőbe jutott a Még ma este a Ruby Harlem & Roy, a 21 gramm Sándor Szofi, a Hosszú volt a nyár a Pankastic! és a Földöntúli szerelem Majoros Csenge előadásában. Az ötödik továbbjutó, a közönség döntése alapján Ya Ou Zsákutca című produkciója volt. A két elődöntő során a dalok akusztikus verzióban hangoznak majd el.
Találjuk meg együtt az ország egyik legnagyobb zenei eseményén az év dalát, amit jövőre mindenki dúdolni fog! Kövesd A Dal 2022 Facebook és Instagram-oldalát, a műsor hivatalos A Dal - YouTube és TikToksatornáját, hogy ne maradj le semmiről!

Gratulálunk, és sok sikert kívánunk az Operettszínház művészének, Gubik Petrának!  - 1Gubik Petra

A Dal 2022 - szombatonként 19:35-től a megújult Dunán!

Forrás: https://bit.ly/3HlTjlg

« Vissza ide : Hírek