Hírek

Hangolódjanak az ünnepekre színházunkkal!

2021. nov. 29.

Kedves Nézőink!

A tegnapi nappal elkezdődött az év legszebb időszaka. Miután tegnap otthonaikban Önök is meggyújtották az első adventi gyertyát, hangolódjanak az ünnepekre színházunkkal! Ave Maria című ma esti adventi gálánkat is az ünnepre készülés, Krisztus születésére való várakozás jegyében állítottuk össze.

Az advent szó a latin "Adventus Domini"  kifejezésből származik és eljövetelt jelent.
Várakozunk az Úr eljövetelére. Eközben pedig számot vetünk a magunk mögött hagyott esztendővel, és felkészülünk az előttünk álló időszakra. Reméljük, az új esztendő végre kinyitja a kapukat ? és a lelkeket, amiket az elmúlt év becsukott.

A közelgő ünnep jegyében adventi gálánkon olyan művek csendülnek fel ma este, mint pl. Schubert: Ave Maria, Mozart: Laudate pueri - Laudate Dominum, Bizet: Agnus Dei, Tolcsvay: Magyar mise - Gloria, Webber: Jézus Krisztus Szupersztár - Mária Magdolna dala stb. A műsorban fellépő művészek: Bordás Barbara, Fischl Mónika, Lukács Anita, Frankó Tünde, Lévai Enikő, Gubik Petra, Süle Dalma, Kiss Dia, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, György-Rózsa Sándor és Ninh Duc Hoang Long előadásában mindenki megtalálja a szívének kedves muzsikát. 

Jegyvásárlás link: https://operett.jegy.hu/program/ave-maria-adventi-gala-128121/755292 


« Vissza ide : Hírek