Hírek

Jekyll és Hyde musical KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ

2023. aug. 15.

„Eljött az óra, eljött a perc…!”
Érkezik a nagysikerű Jekyll és Hyde musical KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓJA
!

2023. augusztus 30-án lessenek be Önök is az előadás kulisszái mögé, találkozzanak a főszereplőkkel, Dolhai Attilával, Homonnay Zsolttal, Füredi Nikolett-tel és Széles Flórával, beszélgessenek és készítsenek közös fényképet kedvenceikkel!

A találkozót két turnusban, 16-tól 20 óráig, illetve 18-tól 22 óráig rendezzük meg a Kálmán Imre Teátrumban!

A program során művészeink fogadják a Jekyll és Hyde rajongókat, majd egy zenés - beszélgetős műsor következik, a házigazda Bálint Ádám.

Bemutatjuk a népszerű Eufória és Skizofénia „Jekyll-sütiket”, amelyeket újragondolt köntösben most először fogyaszthatnak majd.

A különleges este zárásaként pedig egy exkluzív meglepetés: lehetőségük lesz egy-egy felvonásra belenézni a nagyszínpadon zajló Jekyll és Hyde musical zenekaros összpróbájába (Jekyll szerepében Sándor Péterrel).

A részvétel feltételei 

Váltsák meg jegyüket 08.16 és 30. között a szeptemberi (09. 01., 09.02., 09.07., 09.08.) Jekyll és Hyde című előadások valamelyikére és regisztráljanak személyesen vagy online Szervezési Irodában, vagy a jatek@operett.hu e-mail címen, (a vásárlást igazoló e-mail elküldésével) megjelölve a választott kezdési időpontot. A regisztráció után e-mailben juttatjuk el a Közönségtalálkozó jegyét, amely térítésmentes.Fontos! A promóció csak a teljes árú, a megjelölt időszakban vásárolt jegyekre érvényes! 

Jegyvásárlás az előadásokra: https://operett.jegy.hu/program/jekyll-es-hyde-122870/987733

A regisztráció 08.16-án az Aranykártyával rendelkező nézőknek, 08.17-től pedig a nagyközönségnek is elindul! 

Telefonos információ: 06/1-3532172

„Kegyetlen jó lesz a show!” 
Találkozzunk minél többen a szeptemberi előadásokon, illetve augusztus 30-án, a Közönségtalálkozón!  

 


« Vissza ide : Hírek