Hírek

Meglepetéssel újra JÖN! JÖN! JÖN!

2022. jan. 26.

Fellini mélységei és magasságai, amire hónapokon át vártak: február 4-e és 13-a között Szendrényi Éva impozáns díszletében, Németh Anikó a revük világát idéző jelmezeivel a sors lépcsőin visszatér a dolce vita a Budapesti Operettszínházba! NINE-Kilenc - a nagysikerű BROADWAY-PRODUKCIÓ igazi sztárparádéval ismét látható nagyszínpadunkon.

Különleges meglepetéssel készülünk nézőinknek, akik a Nine-Kilenc musical nyitó és záró, vagyis február 4-ei és 13-ai előadására ellátogatnak!

Belépéskor minden nézőnk húzhat egy "zsákbamacskát", amely az előadás szereplőinek dedikált kártyáját rejti, így nem csak az élményt, de az előadás sztárjait is hazavihetik! Hogy kit, az csak a szerencsén múlik...

Meglepetéssel újra JÖN! JÖN! JÖN!  - 0  
Fellini filmje, a Nyolc és fél színházi adaptációjának budapesti ősbemutatója Balázs Zoltán rendezésében hatalmas előadói energiákat mozgat meg: a díszlet és a jelmezek speciális látványvilágot teremtenek, a művészek több nyelven is megszólalnak, a darab sokféle zenei műfajból táplálkozik, az Operettszínház Musical Együttese számára pedig rendkívüli lehetőségeket biztosít mind a klasszikus, mind a kortárs táncok által ihletett koreográfiák színpadi megjelenítése által.

Találkozzunk előadásainkon februárban is!

Jegyvásárlás: https://bit.ly/3AwvuVv 


« Vissza ide : Hírek