Repertoár

Időtartam: 155 perc Felvonások száma: 2

A Szépség és a Szörnyeteg

Alan Menken

A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első olyan animációs film, amelyet Oscar-díjra jelöltek a Legjobb film kategóriájában, és öt Grammy-díjat is kapott. A filmből készült családi musical immáron több mint huszonöt éve hódít az egész világon, és 2005-ös bemutatója óta töretlen népszerűségnek örvend Magyarországon is. A családi musical nemcsak nyolc éve tartó német nyelvű turnéját folytatja a 2019/20-as szezonban, de Böhm György rendezésében visszatért a Budapesti Operettszínház színpadára is, sőt szeptember 20-án már az ezredik előadást ünnepelhettük.


A Disney A SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG című műve a Music Theatre International (Europe)-pal létrejött különleges megállapodás alapján kerül bemutatásra. www.mtishows.eu
A Szépség és a Szörnyeteg című előadás bemutatását a Music Theatre International (Europe) és a Hartai Zenei Ügynökség közötti megállapodás teszi lehetővé.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az előadás speciális díszletemiatt a fordítás angol nyelvű szövege az emeleti nézőtérről korlátozottan látható, ezt jegyvásárláskor kérjük, vegyék figyelembe.

Szereposztás

Karmester

Alkotók

A Szépség és a Szörnyeteg

Adatlap

Időtartam: 155 perc
Felvonások száma: 2

Következő előadás

Nincs információ!

Kérdés esetén hívja a 06/1-3532172-es telefonszámot.

Előző előadások megtekintése Kattintson ide